duminică, 6 februarie 2011

Toddlers and Tiaras sau cât de idioată să fii...

...ca mamă să-ți trimiți copilul de 3-4 ani la concursuri de frumusețe? Cât de frustrată de eșecul vieții tale de căcat și de felul în care arăți? Ok, ai fost grasă, șchioapă, cu dinții strâmbi și cocoașă în liceu și tu de fapt ți-ai dorit foarte mult să fii printre fetele populare (a nu se înțelege de aici că am fost populară...au contraire mon frère), dar de ce, de ce îți bați joc acum de copilul tău? Nu zic să îi citești din clasicii ruși sau să faci cu el matematici speciale doar pentru că unii au zis că asta e vârsta de maximă acumulare, dar nici nu lua soro fierul de călcat și dă-i cu el pe circumvoluțiunile copilului...
Ce viață îi oferi dacă la 3 ani ea merge deja la solar, își pune măști pe față, se machiază și se comportă ca o prințesă? Dacă până la urmă nu-i așa de frumoasă cum o vezi tu, va mai putea face și altceva în viață sau își va lua zilele, se va prostitua sau va deveni alcoolică?!
Și de ce, de ce se uită oamenii la emisiuni care prezintă așa ceva??? Pentru că altfel nu-mi explic de ce s-ar produce porcării de genul ăsta...(vezi Travel and Living)...dar staaai...nu consumăm noi orice căcat de emisiune, de la reality show-uri la înmormântari live?...uite îndobitocirea...deci dadada deci da...deci deci...

3 comentarii:

housewave spunea...

Dap, subscriu si eu aici la ceea ce ai spus tu. Am vazut si eu cateva emisiuni, iti impartasesc punctul de vedere. Noroc cu unele mici concurente "mai impielitate", care n-aveau nici o treaba cu doleantele mamelor. Deci, ok, merg concursurile de Miss, dar la o varsta ceva mai inaintata. Pana atunci, traiasca frumusetea (naturala)!

nonsensuri spunea...

Eu sincer sper sa mearga la olimpiade si/sau sa fie mai sportiv(a)...dar acum daca o fi musai Miss, atunci cu placere :))
cand si daca o fi cazul, m-o duce capul sa ma adaptez si sa accept...sper :))

housewave spunea...

Las' ca n-ar fi rau sa aiba banutii ei pe la 16-18 ani din modelling, mai stii.. un Victoria's Secret? La olimpiade ramai cu diplomele.. si cam atat. Dar sunt de acord, ca si asa miss/fotomodel, sa aiba un ABC de cultura generala.