sâmbătă, 9 noiembrie 2013

La medic

- Bună ziua.
- Bună ziua. Spuneți-mi vă rog care-i problema.
- Aici, pe coridor? Sunt oameni peste tot. Nu putem discuta într-un loc mai retras?
- Sigur, în cabinet.
În cabinet:
- Care e problema?
- De 2 săptămâni mă doare groaznic mână. Am avut-o luxată acum câteva luni, am făcut tratament, fizioterapie, văd că durerea a reapărut. Aveți toate informațiile în dosar.
După câteva momente:
- Hm, nu știu ce aveți, încercați să căutați pe internet!
- Pe internet? Să caut pe internet de ce mă doare mâna? Ăsta e răspunsul pe care îl primesc de la un medic specialist? Păi doamna doctor, pe internet poate intra orice bou așa ca mine - MU - și poate scrie tot ce-i trece prin cap. Cum se poate să îmi spuneți să caut pe internet? Eu m-am programat pentru un consult, ați spus că trebuie să plătesc pentru că nu am asigurare, am acceptat, nu am negociat ca la piață și m-am prezentat în fața medicului, care nici nu se uită la mâna mea și mă pune să caut pe internet?! Păi și atunci boul de mine să vă mai plătească pentru asta?

- Și ea?
- Ea s-a inroșit și se holba la mine. Nu a mai spus nimic. M-am ridicat și am plecat.
- Ai plătit?
- Pentru?

2 comentarii:

housewave spunea...

Jeez! Tu-ti dai seama ca peste 40 de ani ne operam de inima asa? Cautam tutoriale pe internet si incepem operatia "by ourselves"... Ca medicii, vai de ei ce-or fi.

nonsensuri spunea...

Eu zic ca daca e sa treaca 40 de ani, e bine si oricum la varsta aia n-o sa ne mai pese + ca o sa ne tremure prea tare mainile sa rezolvam treaba pe cont propriu.
Sa nu fie inainte... cam in vreo 10-15 ani asa...