luni, 25 august 2014

Mai lăsați-mă dracului cu găleata cu gheață

Dar chiar nu suntem în stare de nimic original?

Acum vreo săptămână, zâna stupizelor, împăienjenita Andreea Marin (sau e încă la modă?! eu, recunosc, sufăr de o lehamite majoră când vine vorba de mai toate emisiunile de 2 bani de la TV), a adus moda cu galeata de gheață turnată în cap și în România. Ce spui? De ce? Nu-ți cauți și tu fato un job adevărat, că acuși bate pensia la ușă? Și mai apare și cu un rânjet tâmp, cum că nu susține nici o cauză...a fost așa să... Să ce?

Câți dintre cei de-și toarnă ca proștii apă rece-n cap (măcar de era găleata plină cu căcat) știu despre ce-i vorba? Și de ce, în loc să-și deschidă baierele pungii și să doneze ceva bani pentru orice cauză, că doar au unde să aleagă - cauza, sau să doneze sânge, sau timp, sau orice, ei își deschid baierele prostiei de turmă?

Și acum sincer, chiar ne mai permitem și un brain freeze?

A, dar mă scuzați, uite și originalitatea: o facem și noi așa, că e mai bine decât să n-o facem, nici o cauză, nimic, iar pe pe altă parte, mai apari de TV, mai vorbeste lumea de tine, nu ai ce să pierzi, nici măcar neuroni.

Campanie electorală, nu-și toarnă nici un viitor candidat apă-n cap sau s-a întâmplat deja, iar eu am pierdut, ca de obicei, startul? Asta musai să fie lângă taraba cu mici, așa împuști cumva mai mulți iepuri decât poți căra: săracii vin la un mic, o bere, tinerii sunt impresionași că ejti cool, poate mai scoți și mirosul de stricat...

Niciun comentariu: