luni, 23 noiembrie 2009

Meredithele

Să schimb un pic tonul ultimei postări:

De vreo două luni așa, urmăresc tot felul de blog-uri - să-i zicem că e un hobby, dezvoltat din lipsa cu desăvârșire a aptitudinilor fizice necesare pentru a avea un hobby mai...sportiv.

Dar să revenim...și în hobby-ul ăsta al meu nou dezvoltat și care presimt că nu va dura mult...dintr-un click în altul, am dat peste o grămadă de blog-uri și am decis să urmăresc căteva dintre ele.


Evident că această incurabilă curiozitate feminină m-a determinat să nu omit pagina Despre în care autorul oferă în general o descriere a propriei persoane. Și ce am observat eu aici este că mai toate femeile care se vor cât de cât inteligente se consideră a fi urmașe a faimoasei Meredith Brooks...toate sunt în același timp și cel mai frumos vis și cel mai mare coșmar al unui bărbat...sunt în stare de atâtea dedublări de ți se face rău...și înger și demon...și gospodine și curve...haideți totuși doamnele mele să scăpăm măcar parțial de aceste clișee, că doar ne vrem dăștepte și de altfel toată omenirea știe că femeile pot fi și mame și curve, paralel sau secvențial...sincer nu prea are importanță...deci găsiți și voi ceva mai interesant...

nu-i gata postul ăsta...va continua...

2 comentarii:

Weekender spunea...

Si in Decembrie iei concediu? Nu mai scrii nimic?

nonsens spunea...

Se pare ca da, imi iau concediu.
In mare pentru ca nu prea mai am dispozitia necesara.
Dar mai e din decembrie :)