miercuri, 22 iunie 2011

Excursie la Media Markt

Ca orice femeie nehotărâtă, care este, uneori sunt mai mult decât pripită și nu mă prea duce capul. Deci deci da da, a trebuit să merg la Media Markt să schimb ceva. Și cum m-am și zgârcit, am zis că nu dau 2,60 euro, să schimb 2 autobuze și oricum să dureze destul de mult...ci îmi listez eu harta de pe Google Maps, cu tot cu instrucțiuni și-o iau la picior. Și-o car și pe G cu mine. La ce-s buni prietenii, dacă nu să sufere alături de tine?!

Zis și făcut. Ora 17:34, ieșim de la lucru, afară o căldură de se topeau plombele din gură iar noi în blugi...de vis, mirific și la marele fix...mă uit pe hartă și citesc: mergeți 3 min spre Sud. Buuun, sudul ca sudul, dar unde sunt alea 3 minute?! După un mic brain storming, mai mult storming, am stabilit care e direcția și am purces cu deosebită încredere și spirit aventurier (a se citi greață) la drum. Și tot citind de pe hartă am reușit să ne rătăcim. De 2 ori. Lejer. Dar în apărarea noastră tre să menționez că eram practic în pădure, că era noapte și se auzeau urlete de lupi în zonă (nooot). La un moment dat, după ce ne-am prins noi că nu e chiar în grafic treaba și pe deasupra am dat și de o oază de cuvilizație, ne-am hotărât să întrebăm pe careva, nu de alta dar ne trezeam în Australia.

Pe aproape, un microbuz cu o tanti la volan. Intru timidă și cu spaniola mea stâlcită o rog să-mi arate pe hartă cam unde naiba suntem și cum se ajunge la Media Markt. Ea, drăguță, se uită, se scarpină-n cap și ne zice: intrați că vă duc eu. Noi, ca în fimele cu proști, ne uităm una la alta și...urcăm, bineînțeles. Tanti (cam de aceeași vîrstă cu mine) conduce de nebună microbuzul și ne lasă aproape în fața magazinului.

Mda, era mai ușor să ne ducă, decât să ne explice, că eram totuși destul de aproape de...Finlanda. Oricum...fără cuvinte...sau ba, totuși: respect pentru doamna drăguță, Google Maps sucks, iar laptopul meu alb de gagici și căștile kiwi green sunt...mirobolante...

Un comentariu:

housewave spunea...

Tre' sa vad si eu "objectul" pentru care sa fi meritat toata aventura asta. Un link PM cu mirobolantele "laptop alb de gagici + castile kiwi green"?